Patiënt > Home > Nieuws
Wijnactie ten voordele van het Tria+ project (22/12/2017)


We doen een warme oproep voor onze wijnactie die nu start met de eindejaarsperiode.

De opbrengst gaat naar het “Zwintriatlonproject 2018” voor kankerpatiënten.

Deze actie loopt in samenwerking en met de steun van Sterrenrestaurant De Korennaer en Viva Vino. Er zijn mooie wijnpaketten, en voor de echte wijnliefhebber is er ook een luxepakket samengesteld door  sterrenchef Edwin van Goethem met een bon ter waarde van 50 euro voor de Korennaer.  De grootste besteller wordt beloond met een waardebon van 200 euro voor ‘t Korennaer.

 

Een woordje uitleg over het ‘Zwintriatlonproject 2018’ :

Gezien het toenemend succes en belang van beweging en sport in de nabehandeling van kanker en op vraag van enkele patiënten om na het beëindigen van de onco-revalidatie een nieuwe sportieve uitdaging te hebben, heeft het oncologisch team van het AZ Nikolaas in samenwerking met GO2SPORT besloten om met een groep van gemotiveerde patiënten verder aan de slag te gaan.

 

Tevens willen we ook aandacht schenken aan de vertrouwenspersoon of buddy (partner, familielid, hechte vriend) die samen met de patiënt doorheen het hele onco-traject is gegaan met alle daaraan verbonden emotionele en mentale belasting. Daarom worden met dit project niet alleen de patiënten, maar ook de buddy’s aktief betrokken.

 

Tenslotte zullen Dr Ines Deleu, Dr Stephen Verbeke, Dr. Isabelle Vande Broek, borstverpleegkundige Katty Haeck en Eva Dobbelaere adj.diensthoofd revalidatie en coördinator onco-revalidatieprogramma zich als peter en meters 100% achter dit project zetten en meetrainen naar hetzelfde doel.

 

De uitdaging die we aangaan is dat we met z’n allen de komende 9 maanden een intensief trainingsschema zullen volgen met als uiteindelijke doel deelname aan de Zwintriatlon in september 2018!  

Dit alles onder intensieve fysieke, nutritionele en psychische begeleiding, mede in samenwerking met GO2SPORT.

 

Het allerbelangrijkste doel is de hele groep aan de eindstreep te brengen en te zorgen dat het een persoonlijke verrijking wordt voor iedereen die deelneemt. Daarom wordt de sportieve begeleiding individueel aangepast aan de fysieke mogelijkheden, maar er wordt ook rekening gehouden met de werk-gerelateerde en familiale belasting.

Klik hier voor meer informatie. 

Via onze wijnactie wensen we geld te verzamelen om dit project financieel te ondersteunen.Bestelbonnen of bestellingen mogen doorgemaild worden naar Oncologie1@aznikolaas.be.

Wij hopen alvast op uw bijdrage!

 

Met vriendelijke groeten

 

 

 

Ines Deleu                         Isabelle Vande Broek                    Stephen Verbeke

Vorige | ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | Volgende